Имате въпроси?
Обадете се сега
+359 882 500204

ПРОДАДЕНПросторен двустаен апартамент в кв. „Гоце Делчев“

1-3
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
146 900

Макаса Консулт предлага на Вашето внимане двустаен апартамент за продажба в кв. „Гоце Делчев“, намиращ се на 100м от кръстовището на бул. Гоце Делчев и ул. Костенски водопад. Апартаментът е разположен на втори жилищен етаж в четири етажна тухлена сграда от 70-те години, на 3 минути пешеходно разстояние от входа на Южен парк. До блока се намира спирка на автобуси 74, 76, 83, тролеи 7 и 8. В близост се намират училища N104 и N73 и детски градини Талант, Звънче, Ангушев и Детелина.

Изложението на апартамента е изцяло южно. Всички помещения гледат към озеленено междублоково пространство.

Апартаментът е преустроен от двустаен апартамент с отделна кухня в просторен двустаен апартамент с кухня и трапезария в дневната (30кв.м.). Подходящ е за преустройство в тристаен апартамент. По нотариален акт чистата квадратура е 58кв.м. (не включва общи части и тераси). Две от трите тераси са приобщени, с което квадратурата е около 62кв.м.
Апартаментът се състои от входно антре с ниша за пералня, дневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна и малка тераса. Направена е 10см изолация на апартамента. Вертикалните щрангове и ел. инсталацията са сменени. Дограмата в целия апартамент е сменена. Сградата е с ТЕЦ. Разполага с мазе от 7 кв.м. Паркирането около блока е свободно.

Апартаментът е ремонтиран наскоро и е отдаден под наем към момента. При интерес от страна на новите собственици, настоящите наематели имат желание да продължат договора си.

Макаса Консулт съдейства за отпускане на потребителски или ипотечен кредит от всички търговски банки при най- добри условия. За организиране на огледи и запитвания за допълнителна информация ни се обадете.

  • Квадратура : 62
  • Етаж : 2
София

Свързани публикации

Пълно съдействие от Makasaconsult.bg

Ние ще Ви предоставим пълна юридическа проверка на цялостната документация относно избрания от Вас имот.