Имате въпроси?
Обадете се сега
+359 882 500204

Апартамент за продажба в кв. Дружба 2

1-copy
2-8
10-7
11-6
9-6
12-4
14-3
7-6
4-6
5-6
13-4
16-3
17-1
96 000цена

ПРОДАДЕН

„Макаса Консулт“ предлага ексклузивно на Вашето внимание едностаен апартамент (гарсониера), преустроен в двустаен. Жилището се намира в панелна кооперация от 1982г., находящо се на най-предпочитания среден 3-ти етаж от общо 8 етажа. Сградата е с добре поддържани общи части, както вътрешни така и външни. Дограмата във входа е сменена с ПВЦ, асансьорът е ревизиран, пред жилищната кооперация има множество свободни места за паркиране на добре поддържан и ново асфалтиран паркинг. Непосредствено зад сградата в междублоковото пространство са изградени детски площадки за безопасна игра на най-малките, като има и много озеленяване.
Апартаментът е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и е с площ от 48 кв.м, в които не е включена усвоената тераса, така имотът е с площ от 53 кв.м, които се разпращат в следното разпределение: просторно входно антре с гардероби и множество място за съхранение, голям и светъл хол с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна, към имота има и мазе 3 кв.м. Жилището е средно на етажа, има живущи, както до него, така отгоре и отдолу, което го прави изключително топло и икономично през зимните месеци. Отоплението и топлата вода са на ТЕЦ. Дограмата и подовите настилки на целия имот са сменени.
В непосредствена близост има супермаркет ‘ Фантастико’, 150 ОУ ‘Цар Симеон Първи’ 163 ОУ ‘Черноризец Храбър’, Еконт, Фитнес Център, спирки на градски транспорт: автобус 204, 304, 384, 404, N4 и редица други удобства.
В имота живее дългосрочен наемател, който може да остане и след продажбата, което прави имота подходящ за инвестиция с висока доходност още от първия ден на покупката.
Макаса консулт предлага на своите клиенти, съдействие за финансиране от всички търговски банки при най-добри условия, СМР услуги, интериорен дизайн, и пълно юридическо съдействие при покупко-продажба на недвижимо имущество.
Огледи се провеждат с предварителна уговорка.

  • Квадратура : 53
  • Етаж : 3

Свързани публикации

Пълно съдействие от Makasaconsult.bg

Ние ще Ви предоставим пълна юридическа проверка на цялостната документация относно избрания от Вас имот.