Имате въпроси?
Обадете се сега
+359 882 500204

Източен тристаен апартамент

-1
IMG_7660
IMG_7662
IMG_7663
IMG_7664
IMG_7666
IMG_7667
IMG_7668
IMG_7669
IMG_7672
IMG_7673
IMG_7679
IMG_7681
IMG_7670
10
171 855

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА. ПРЕД АКТ 15.

 

„Макаса консулт“ има удоволствието да Ви предложи нова жилищна сграда в бързоразвиващата се нова част на кв. „Витоша“. Районът се характеризира с новоизграждащи се висококачествени нискоетажни тухлени сгради, в които живеят предимно млади семейства, което допринася за спокойна, сплотена и уютна градска среда.

 

Имотът е ситуиран на втори етаж от четири етажна нова тухлена кооперация изградена по-най високи енергийни и строителни норми, с окачена фасада и озеленяване. Към настоящия момент сградата е с издаден акт 14 и чл. 181 от ЗУТ и предстоящ акт 15-юни.2024г..

 

Апартамент Б5 е с източно изложение, което го прави изключително светъл, топъл, както енергоефективен през цялата година. Отоплението е посредством газ, а допълнително е изведена и инсталация за климатик. Светла височина на таваните 2.90 метра. Жилището се предлага на фина шпакловка и замазка.

 

Имотът е със площ от 90.45 кв.м., с чиста застроена площ от 79 кв.м., които се разгръщат в следното функционално разпределение- просторно входно антре, мокро помещение, хол с кухненски бокс и западна тераса, самостоятелна родителска спалня със собствена баня, втора спалня и баня с тоалетна и втора източна тераса.

 

Този апартамент предлага възможност за добра доходност чрез отдаване под наем, като същевременно предоставя възможност за персонализация съгласно желанията на новите собственици, като им предоставя неограничени възможности за преобразяване. Тук се съчетават удобство и инвестиционен потенциал в едно неустоимо предложение.

 

Локацията е идеална за хора, които се нуждаят от бърз и лесен достъп до всяка точка на града, но и се стремят да живеят в спокоен район. Жилищната сграда е ситуирана  в близост до бул. „Симеоновско шосе“ и ул. „Филип Кутев“. В близост до имота се намират:  училища, детски градини, магазини, аптеки, заведения, фитнеси и всички необходими удобства за един комфортен начин на живот.

 

Не пропускайте възможността да придобиете този уникален апартамент, за да се насладите на живота в София!

 

„Макаса консулт“ предлага на своите клиенти, безплатно кредитно съдействие от всички търговски банки при най-добри условия, пълно юридическо съдействие за покупка или продажба на имот, СМР дейности, управление на Вашия инвестиционен имот и редица други услуги. Очакваме Ви!

 

За повече информация относно сградата и други актуални имоти, посетете нашия сайт:

https://makasaconsult.bg/new-buildings/vitosha-stil/?preview=true

 

За повече информация и огледи ни потърсете на телефон 0882500204!

 

 

  • Квадратура : 90
  • Етаж : 2
кв. Витоша,София

Свързани публикации

Пълно съдействие от Makasaconsult.bg

Ние ще Ви предоставим пълна юридическа проверка на цялостната документация относно избрания от Вас имот.