Имате въпроси?
Обадете се сега
+359 882 500204

Многостаен апартамент

makasaconsult-manastirski-livadi08
makasaconsult-manastirski-livadi09
makasaconsult-manastirski-livadi10
makasaconsult-manastirski-livadi11
makasaconsult-manastirski-livadi12
makasaconsult-manastirski-livadi06
makasaconsult-manastirski-livadi14
makasaconsult-manastirski-livadi13
makasaconsult-manastirski-livadi15
makasaconsult-manastirski-livadi16
makasaconsult-manastirski-livadi19
makasaconsult-manastirski-livadi17
makasaconsult-manastirski-livadi18
makasaconsult-manastirski-livadi05
makasaconsult-manastirski-livadi01
makasaconsult-manastirski-livadi02
makasaconsult-manastirski-livadi03
makasaconsult-manastirski-livadi07
makasaconsult-manastirski-livadi04
720 000цена

Макаса Консулт представя на Вашето внимание уникален по рода си имот с впечатляваща 360-градусова гледка към Витоша, в квартал Манастирски ливади-запад , ул. Пирин . Апартаментът е подходящ за всички, които търсят комфорт, простор и лукс, като същевременно са готови да инвестират в качество и естетика.
С чиста застроена площ от 317 кв.м. и мазе от 8 кв.м., този апартамент е идеалният избор за семейство, което търси място за живеене с просторни стаи и изпипан интериор. Достъпът до апартамента е ограничен чрез частен асансьор, който води директно в жилището.

Първият етаж на мезонета включва самостоятелен двустаен апартамент с кухненски бокс, трапезария, хол, спалня и баня с тоалетна. Чрез общ коридор се достига до огромна трапезария, хол и кухня с височина на таваните 6.10 метра, баня с тоалетна и спалня или офис, според Вашите нужди. На втория етаж се намира голяма спалня със собствена баня и дрешник, мокро помещение и тоалетна. Външната част е разделена със закрита лятна градина, кухня, голяма маса, сауна и място за отдих с площ от 35 кв.м. Външната част e с площ от 55 кв.м., което създава усещане за самостоятелна къща с двор, разполага с барбекю и джакузи, за да се насладите на чудесната гледка към планината. От апартамента се открива спираща дъха 360-градусова гледка към София и планина Витоша.

Важно е да споменем, че този невероятен имот има и свой собствен покрив, който може да бъде използван и за инсталиране на слънчеви панели, които да генерират екологично чиста енергия за дома Ви. Поради факта, че сградата е една от най-високите в районна, има изобилие от слънчева светлина. Също така, инсталирането на слънчеви панели дава възможност на собствениците да се възползват от възможността и да получат допълнителен доход, като продават излишъка от произведената от тях енергия на електрическата мрежа.

Това е уникална възможност за инвестиция в един от най-желаните райони на София, където животът е спокоен, но същевременно с лесен достъп до всички удобства, които може да поискате. Локацията е идеална за хора, които се нуждаят от бърз и лесен достъп до всяка точка на града, но и се стремят да живеят в спокоен район. В близост до имота се намират: бул. ‘България’, бул. ‘Гоце Делчев’, мол България, клиника ‘Св. София’, училища, детски градини, спирки на трамвай, автобус и тролей, пазар ‘Борово’, магазини, аптеки, заведения, фитнеси и всички необходими удобства за един комфортен начин на живот.

Към апартамента може да бъде закупен и подземен гараж с площ от 36.22 кв.м.

Не пропускайте възможността да придобиете този уникален апартамент, за да се насладите на живота в София! 

За да се запознаете подроно с апатамента, вижте видеото ни:

  • Квадратура : 320
  • Етаж : 8
кв. Манастирски ливади, ул. Пирин ,София

Свързани публикации

Пълно съдействие от Makasaconsult.bg

Ние ще Ви предоставим пълна юридическа проверка на цялостната документация относно избрания от Вас имот.