Имате въпроси?
Обадете се сега
+359 882 500204

Нов двустаен апартамент до метростанция „Дружба“

L1
L3
L2
L4
IMG_5138
IMG_5140
IMG_5141
IMG_5142
IMG_5144
IMG_5137
IMG_5151
IMG_5152
IMG_5153
IMG_5154
IMG_5145
IMG_5148
IMG_5159
128 000

„Макаса Консулт“ представя на Вашето внимание ПРОСТОРЕН, ЮЖЕН, СВЕТЪЛ и  ТОПЪЛ АПАРТАМЕНТ в новопостроен жилищен комплекс в кв. „Дружба“, ул. „Обиколна“.

Имотът дава възможност за инвестиция с голяма възвращаемост, поради нарастващия интерес към източните части на гр. София и по-конкретно кв. „Дружба“. Локацията е идеална за хора, които се нуждаят от бърз и лесен достъп до всяка точка на града, но и се стремят да живеят в спокоен район. В близост до имота се намират: метростанция „Дружба“, автобусна спирка на автобуси 204, 304, 384 и тролейбус 4, „Цариградско шосе“, училища, детски градини, магазини, аптеки, заведения, фитнеси и всички необходими удобства за един комфортен начин на живот.

Имотът е ситуиран на шести жилищен етаж от осем етажна  нова  тухлена кооперация изградена по-най високи енергийни и строителни норми, с прекрасна фасада и озеленяване. Към настоящия момент сградата е  с издаден акт 15 и предстоящ акт 16.

Апартаментът е с югоизточно изложение, което го прави изключително светъл и топъл, което го прави енергоефективен през цялата година. Отоплението е посредством ТЕЦ, а допълнително е изведена и инсталация за климатик.  Светла височина на таваните 2.75 метра.

Жилището се предлага на фина шпакловка и замазка с поставени контактни ключове и контакти. За имота предлагаме и идеен интериорен проект, койот да вдъхнови новите собственици.

Имотът е със площ от 72 кв.м. и чиста застроена площ от 60.37 кв.м., които се разгръщат в следното функционално разпределение- просторно входна антре, хол с кухненски бокс с прекрасна голяма югоизточна тераса, самостоятелна спалня и баня с тоалетна.

Този апартамент предлага възможност за добра доходност чрез отдаване под наем, като същевременно предоставя възможност за персонализация съгласно желанията на новите собственици, като им предоставя неограничени възможности за преобразяване. Тук се съчетават удобство и инвестиционен потенциал в едно неустоимо предложение.

Не пропускайте възможността да придобиете този уникален апартамент, за да се насладите на живота в София!

Макаса консулт предлага на своите клиенти, безплатно кредитно съдействие от всички търговски банки при най-добри условия, пълно юридическо съдействие за покупка или продажба на имот, СМР дейности, управление на Вашия инвестиционен имот и редица други услуги. Очакваме Ви!

За повече информация и огледи ни потърсете на телефон 0882500204!

  • Квадратура : 72
  • Етаж : 6
София

Свързани публикации

Пълно съдействие от Makasaconsult.bg

Ние ще Ви предоставим пълна юридическа проверка на цялостната документация относно избрания от Вас имот.