Имате въпроси?
Обадете се сега
+359 882 500204

Просторен тристаен апартамент със собствен двор

A2
IMG_7627
IMG_7628
IMG_7635
IMG_7632
IMG_7639
IMG_7622
IMG_7626
IMG_7626-1
179 355

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА. ПРЕД АКТ 15.

„Макаса консулт“ има удоволствието да Ви предложи нова жилищна сграда в бързоразвиващата се нова част на кв. „Витоша“. Районът се характеризира с новоизграждащи се висококачествени нискоетажни тухлени сгради, в които живеят предимно млади семейства, което допринася за спокойна, сплотена и уютна градска среда.

Имотът е ситуиран на партерен етаж от четири етажна нова тухлена кооперация изградена по-най високи енергийни и строителни норми, с окачена фасада и озеленяване. Към настоящия момент сградата е с издаден акт 14 и чл. 181 от ЗУТ и предстоящ акт 15-юни.2024г..

Апартамент А2 е с югоизточно и западно изложение, което го прави изключително светъл, топъл, както енергоефективен през цялата година. Отоплението е посредством газ, а допълнително е изведена и инсталация за климатик. Светла височина на таваните 2.90 метра. Жилището се предлага на фина шпакловка и замазка.

Имотът е със площ от 212 кв.м., от които 93 кв.м. е самостоятелен двор и чиста застроена площ от 100.42 кв.м., които се разгръщат в следното функционално разпределение- просторно входно антре, мокро помещение, хол с кухненски бокс, самостоятелна родителска спалня със собствена баня, втора спалня и баня с тоалетна.

Този апартамент предлага възможност за добра доходност чрез отдаване под наем, като същевременно предоставя възможност за персонализация съгласно желанията на новите собственици, като им предоставя неограничени възможности за преобразяване. Тук се съчетават удобство и инвестиционен потенциал в едно неустоимо предложение.

Локацията е идеална за хора, които се нуждаят от бърз и лесен достъп до всяка точка на града, но и се стремят да живеят в спокоен район. Жилищната сграда е ситуирана в близост до бул. „Симеоновско шосе“ и ул. „Филип Кутев“. В близост до имота се намират: училища, детски градини, магазини, аптеки, заведения, фитнеси и всички необходими удобства за един комфортен начин на живот.

Не пропускайте възможността да придобиете този уникален апартамент, за да се насладите на живота в София!

Макаса консулт предлага на своите клиенти, безплатно кредитно съдействие от всички търговски банки при най-добри условия, пълно юридическо съдействие за покупка или продажба на имот, СМР дейности, управление на Вашия инвестиционен имот и редица други услуги. Очакваме Ви!

За повече информация и огледи ни потърсете на телефон 0882500204!

  • Квадратура : 242
кв. Витоша,София

Свързани публикации

Пълно съдействие от Makasaconsult.bg

Ние ще Ви предоставим пълна юридическа проверка на цялостната документация относно избрания от Вас имот.