Имате въпроси?
Обадете се сега
+359 882 500204

Нова сграда с впечатляваща архитектура в Люлин 5.

11

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!!!
НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ ПРEДИ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ.

Макаса консулт има удоволствието да Ви предложи най-новия жилищен проект в бързоразвиващата се нова част на кв. Люлин, а именно: пети микрорайон. Районът се характеризира с новоизграждащи се висококачествени тухлени сгради, в които живеят предимно млади семейства, което допринася за спокойна, сплотена и уютна градска среда.

Жилищната сграда ще бъде изградена върху парцел с площ от 2350 кв.м., ситуиран в близост до бул. Д-р Петър Дертлиев и бул. Добринова скала с изложения: изток, юг и запад, което ще допринесе за светлината и топлината в апартаментите през деня.

11
11

Локацията на сградата благоприятства с бързия достъп до центъра на Столицата, както и с бързия изход от нея – посредством бул. Околовръстен път и Северна скоростна тангента’, която бързо и лесно Ви отвежда до магистралите: Хемус , Тракия и Струма .

Непосредствено пред кооперацията се намира спирка на градския транспорт: по линии на автобуси: 108, 310, 82, които правят връзка с метростанция Западен парк . Бъдещата метростанция, която ще е продължение на линия М1 ще бъде достъпна на 5 минути пешеходно разстояние от сградата.

11

Проектът ще бъде изпълнен със съвременни технологии и безкомпромисно качество. Фасада от еталбонт, камък и EPS система Caparol. Сградата ще бъде газифицирана, като във всеки апартамент ще бъде изградена климатична инсталация. Дограмата е с немски профил, троен стъклопакет четири сезона.

Сградата е с разгърната застроена площ от 9000 кв.м., от който 7000 кв.м. жилищна площ и 2000 кв.м. сутерен, като сградата е предвидена с 2 жилищни входа. Всеки един от тях е самостоятелен, което позволява изграждането на апартаменти с правилни форми и максимално функционално разпределение на помещенията.

11
11
11
11
11
11

Гъвкави схеми на плащане, съобразени с възможностите на всеки клиент. Гарантирани цени без индексация за целия период на строителството. Резервационен депозит 5000 евро. Подписване на предварителен договор до 10 дни след депозиране на избраният от Вас имот.

Цени започващи от 1199 €/кв.м до 1450 €/кв.м

Разрешение за строеж

Очаквано разрешение за строеж през април 2024. Срок за завършване юни 2026г.

Свързани публикации

Пълно съдействие от Makasaconsult.bg

Ние ще Ви предоставим пълна юридическа проверка на цялостната документация относно избрания от Вас имот.