Имате въпроси?
Обадете се сега
+359 882 500204

Витоша Стил

Витоша Стил е престижен жилищен комплекс, разположен в кв. Витоша. Комплексът се отличава с мисъл за всеки детайл, качество и комфорт.

11

Витоша Стил е проектиран да обединява две еднообразни жилищни сгради, обединени от просторен озеленен двор. Сградите се състоят от 4 жилищни и един подземен етаж, и ще предлагат общо 32 броя апартамента и 34 броя паркоместа и гаража.

Витоша Стил е проектиран от реномираната архитектурна компания SGI Architects & Masterplanners. Те имат дългогодишен опит в проектирането на висококачествени жилищни сгради и комплекси, и във всеки един от проектите си поставят нуждите на бъдещи обитатели напърво място.

Aко си ценител на комфорта и зелените площи, Витоша Стил е твоето място!

11
11

Сградите А и Б са обединени от просторна вътрешна озеленена градина, предлагаща отдих на всички живущи. Комплексът предлага спокойна атмосфера, уют и качество. Двете сгради във Витоша Стил са проектирани спрямо всички съвременните строителни стандарти и ще бъдат изпълнени с висококачествени материали осигуряващи максимална енергоефективност и комфорт.

11

Относно вътрешното разположение на сградата, следва да отбележим, че Витоша Стил предлага 8 партерни апартамента. Всеки един от тях разполага с градинска част с квадратура от 24кв.м. до 175кв.м., подходяща да барбекю, беседки или просто място за отдих сред природата.

11

Жилищата са с площ от 62кв.м. до 119кв.м. и разполагат с просторни помещения и големи прозорци, осигуряващи светлина и комфорт на своите обитатели, през цялата година.

11

На последния етаж, а именно четвърти са разположени по два големи тристайни апартамента, от които се разгръща чудесна гледка.

Двете сгради са еднотипни и разполагат с еднакви по вид, разположение и квадратура апартаменти, сред които бъдещите собсвтеници могат да избират.

11

Бъдещите собственици във Витоша Стил ще могат да избират измежду 31 броя подземни паркоместа, 3 броя гаража достъпни от прилежащата улица, както и 26 склада за съхранение. Към всеки апартамент ще поучите складово помещение.

11
11

На илюстрацията са представени предвидените паркоместа, заедно с прилежащата им квадратура.

Call To Action Item Title

Call to cation item caption